Corona dag 4

Corona dag 4

Detta är den första och fjärde dagen i min nystartade Corona-dagbok. Det är fyra dagar sedan jag blev sjuk, men det är idag som jag testades som positiv för COVID-19.

Det började med att jag och Hugo blev sjuka i söndags, den 26 april 2021. Han på morgonen och jag på kvällen. Feber och hosta.

Medan Hugos symptom försvann redan under tisdagen började jag då få ont i kroppen. Främst i låren, höger höft och ländryggen. Feber och hosta kvarstod, med smärtan var absolut värst, framför allt då det blir svårt att sova.

Dessutom tappade jag smaken, eller åtminstone delvis. Sött fungerar, men inte mat. Det leder ju också dessutom till vissa oförutsägbara konsekvenser, såsom ökat intag av choklad.

Tack vare Nemo så kommer jag i alla fall ut, men i övrigt så håller jag mig inomhus. Ligger i soffan och varvar försök att sova med film och spelande när jag orkar. Inget gym än på ett bra tag. På över en vecka.

Tur att man har en träningscykel stående bredvid dumburken. Orkar inte riktigt än, men snart så ...

Jag börjar känna mig bättre, men man ska inte ropa innan man är över isen, eller hur nu talesättet går. Nu är det iaf dags att försöka sova igen.